Het juiste bedrijf voor inleen van tijdelijk personeel.

Over Frame Uitzendbureau en Personeelsdiensten

Ons bedrijf is in 2005 opgericht vanuit de bouwsector. In deze sector heeft het management reeds een tiental jaren ervaring in het leveren van bouwpersoneel. In de loop der jaren zijn er echter meer takken aan het bedrijf toegevoegd, waarin een specialisatie gevraagd wordt voor diverse disciplines in de regio op het gebied van dienstverlening.

Frame Uitzendbureau & Personeelsdiensten werkt voornamelijk met uitvoerend personeel, alle tewerkgestelde werknemers zijn allround in hun eigen vak of hebben een training gevolgd en zijn in het bezit van de bijbehorende certificaten.

Frame Uitzendbureau & Personeelsdiensten onderscheid zichzelf ten opzichte van vergelijkbare bedrijven door te garanderen, de afspraken en toezeggingen die wij doen, ook na te komen. Tevens zijn onze bestaande opdrachtgevers bereid hun ervaring over ons met u te delen.

Een ander groot voordeel voor het inlenen van tijdelijk personeel via Frame Uitzendbureau & Personeelsdiensten is dat de WKA (Wet Keten Aansprakelijkheid) door ons bedrijf op de juiste wijze wordt nageleefd. Speciaal in het kader van deze wetgeving hebben wij ons kantoorpersoneel opgeleid welke bekend zijn met het verzamelen van de juiste identiteitsbewijzen, welke benodigd zijn, om latere aansprakelijkheden voor uw bedrijf uit te kunnen sluiten.

Wij van Frame Uitzendbureau & Personeelsdiensten zijn in staat de wensen van onze opdrachtgevers te verwezenlijken en desgewenst personeel, welke de  voorkeur van onze opdrachtgevers heeft, te leveren voor gespecialiseerde opdrachten in iedere omvang.