Het juiste bedrijf voor inleen van tijdelijk personeel.

Jongeren en Jeugd

Deze groep van de samenleving moet een reĆ«le kans kunnen krijgen. Wij proberen deze goed gemotiveerde jonge mensen soms in samenwerking met diverse overheidsinstanties een kans te bieden om zichzelf te projecteren. Door zich op de werkvloer te kunnen laten zien, waarna eventueel een  definitieve baan in het vooruitzicht kan worden verkregen. Een strenge selectie en begeleiding wordt door ons nagestreefd om zekerheid op succes te kunnen waarborgen aan een tevreden opdrachtgever.

Wel de lusten, niet de lasten.
Wij bieden u een garantie voor de kwaliteit van uitzendkrachten, en mensen in eigen dienst door deze in de betreffende functie over de noodzakelijke diploma's beschikken. Zo nodig adviseren wij in opleidingen en bijscholingstrajecten, zodat men over voldoende kennis beschikt wanneer men te werk gesteld wordt.
Deze garantie wordt ondersteund met een breed dienstenpakket van eigen en tijdelijk personeel, werving & selectie gebeuren uiterst selectief. Een fraaie vorm van uitzenden met als boodschap:"wel de lusten, niet de lasten".